Energetische therapie
Ieder mens heeft in zichzelf de kracht om te genezen door middel van healingtechnieken behandelen wij blokkades/disharmonie en stimuleren de balans van uw energiesysteem.

Healing betekent terug verbonden worden met uw oorspronkelijke natuur.
Elke vorm van healing heeft één doel 'dichter tot je ware zelf te komen'.
Het overdraagbare karakter van de levensenergie (prana) gebeurt via de nadis (of energiekanalen) en is één van de belangrijkste elementen van de healing.   Ons innerlijke wezen weet perfect wat we nodig hebben en komt niet altijd overeen met wat we denken of verwachten.
Er zijn 7 chakra's of energetische wielen.  Elke chakra heeft een vrouwelijke en mannelijke kant. De bedoeling is dat deze in harmonie staan ten opzichte van elkaar.  Op die manier voorzien zij het lichaam het best van energie.  Chakra's voorzien het auraveld en het fysieke lichaam van lichaamskracht.   Zorgen voor de ontwikkeling van de verschillende aspecten van zelfbewustzijn, en geven de perfecte doorstroming van energie tussen de verschillende niveau's van de aura.

Ontregelde chakra's kan hoofdpijn, overgevoeligheid, buikpijn, stress en oververmoeidheid veroorzaken. Healing gebeurt meestal door middel van instraling van energie. Bij sommige healingspethoden kan er gebruik worden gemaakt van klankschalen, aroma's, mudra's (of handposities) en kristallen.